Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomman



Blomman det är jag

Blomman som vissnade och dog

Blomman som dog

Blomman som förlora sig skönhet

Blomman är den jag håller i min hand

Jag bertraktar blomman i min hand
Den är så vacker och så len som sammet

Jag önskade att jag var en vacker blomma
som alla luktade på och beundrade pga av dess skönhet

Vasen står där och blommorna hänger på sista versen

Jag är hänger med på den siste versen

Ständigt vissen och lessen




Fri vers av Fånga dagen
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-09 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen