Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liksom kärlek

mesle gol
azizam
liksom en blomma
en glödande vallmo
med skira tunna
kronblad

mesle bahari
liksom den lilla våren
med den stilla lätta värmen och
den lilla ensamma
fjärilen

jigareman
liksom en tusenårig ek
med rötter till
underjorden
starka
sega
tåliga

liksom kärlek




Fri vers av Aisha VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-10 08:15



Bookmark and Share


  aol
underbar poesi
2008-03-18

  Nils Sondefors
Underbart vacker poetisk dikt!
Applåd!
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP