Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?!

Vem är jag?!
Det är nog den svåraste frågan
vi ställer oss själva under hela vårt liv.

Jag är nog lite som en valnöt.
Jag har ett hårt skal
med en stor spricka
och släpper inte in många.
Men dem som hitta sprickan
finns i mitt hjärta.
Men det hårda skalet går
lätt sönder.
Precis som valnöten
i nötknäckaren.




Fri vers av Gamen
Läst 220 gånger
Publicerad 2008-03-10 09:33



Bookmark and Share


    knutte
bra liknelse med en valnöt

tiita jag kommenterar
2008-03-11

    Detvaraldrigjag
Mhm komplicerat men very interssant!
Jag har aldrig tänkt på de viset,du är bra smart Jullan :)
bravo!
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Gamen