Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

favoritsång


Om en vecka sisådär, så står de där.

På scen, byxor med revär.

Sätter tonårshjärtan i brand.

Par som står hand i hand.

Undrar om du kommer att vara där.


Då när allt var som ett öppet sår.

det var maj och vår,

fällde oändligt många tårar då.

I ett stort tält på en äng

spelade de vår sång.


Men när den spelas nu

kommer den att vara min och enbart min.


Äntligen,


bara min favorit sång




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 203 gånger
Publicerad 2008-03-10 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean