Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägskäl


Vid ett vägskäl.

måste välja nu

liv eller död.

väljer livet, fast är ändå död.

Levande död, en kropp som flyter med.

Slits med i virvlar som snurrar i mitt huvud

gör mig alldeles yr.

Strandkant, strandkant vet att du är där.


Flyter förbi, behöver inte ta i.

Åren går virvlar på,

och så en dag, slår jag i,


likt en strandad val.

Kvävs nästan men får konstgjord andning.


Vägskäl


vägskäl


Väljer liv.




Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-10 11:33



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Grym och definitiv, oåterkallelig , tuff...... Bokmärker !
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean