Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livet


och jag önskar mej, amira; att jag hade bakat lite mera bullar


jag önskar mej amira
att jag hade bakat flera bullar

och jag önskar mej amira
att jag hade kommit ihåg alla föräldramöten
- jag glömt

och du är så jävla sjutton år att jag gråter
efter glädje
och mamma i dörren
och småfötterna springande av kärlek

jag vill inte ge dej min gråt
utan din glädje

men amira

du kommer
att förstå





ja
jag önskar mej amira
att du kom springande igen
med småfötterna sådär
igen




Fri vers av sol
Läst 575 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-10 23:54



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Mycket mänskligt i denna text, visst är det svårt att vara tonårsförälder... Och jäkligt jobbigt ibland..
2010-07-15
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol