Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
styra känslor kan vara svårt


I BLAND HÄNDER DET

det händer när jag känner lugn och ro
då kommer bakslaget
det slår till hårdare varje gång
ångesten och oron
klumpen i bröstet
undrar vad är det som händer
det kan vara något
någon sagt till mig
en händelse som känns fel
känner ibland
ska det aldrig ta slut
jag har dig
du ger mig trygghet
vi har våra duster
du och jag
jag har gråtit skällt ropat
varit riktigt arg
du tar mig alltid tillbaka
du är min fasta punkt
när allt rasar
så finns du där för mig
hur arg jag än varit
så tar du hand om mig
jag är ditt barn
du är min Far

anits 10 mars 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2008-03-10 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP