Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förtvivlan slåg Han


Vi stiger igenom med fria händer
På luftens fall sotas himlen
för skyfall glider fram
Här blir behovet större för varann
när orden börjar
är tyngden tryckandes här
och glömskan försvinner
Allt har sin viktiga punkt
men att skämmas skräms
när döden är förplacerad
och sminket blötas ner
Ljuset spolar fram natten
där kvar låg en saknad fan
missnöjd men förtvivlan slåg han




Fri vers av daniele
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daniele
daniele