Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 




Spader dam

De blev hennes vänner
spaderfigurerna
i den speciella kortleken

inatt såg hon spader dam
sjunka ned i sankmark

när mörkret träder in
kommer svåra sanningar nära
och varje andetag en sorgesuck




Fri vers av Rachel Roth
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-06-07 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth