Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du stampade på mitt hjärta

Jag gav dig mitt hjärta.
Det enda jag bad om va att du skulle ta vara på det.

Men istället stampade du på det,
slet det i bitar.

Nu sitter jag här ensam och försöker laga mitt trasiga hjärta,
men jag hittar inte alla bitarna,
limmet duger inte...

Den enda som kan pussla ihop det,
få det att bli helt igen är DU..

För du har tagit mina bitar jag inte hittar....




Fri vers av Maria C
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria C