Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Litotes


Jag gillar dig
Livet är en aning svårt
Du är helt okej
Världen är sval
Jag tycker du är schysst







Fri vers av siamesen
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-11 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siamesen