Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i delar

 

huvudet spränger
efter hjärnans explosioner
magen en värkande klump
hjärtat ligger utsmetat
på köksbordet
resten av kroppen
irrar förvirrat omkring

 

men min själ är hos dig

 

 




Fri vers av Noomi
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-11 16:30



Bookmark and Share


  Inkarasilas
På västfronten inget nytt då ja. Kännbar text om jävlighetens förbannade Kärlekssjuka, aaaaaah!
2008-03-12

  Fredrik P. VIP
Ah! det var en lugnande
avrundning av en explosiv
dikt. Fin!
2008-03-11

  Bjarne Nordbö
Allt ok. med andra ord.
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Noomi