Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tro hopp och kärlek

Mitt hopp för framtiden börjar falla

Min kärlek till andra börjar kallna

Jag tror heller inte på min vänskap eller det jag har att se fram i mot

Allting runt om mig börjar nu genast smutsa till min verklighet och fantasi till grå daskigt sot.

 




Fri vers av teaterapa
Läst 509 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-11 17:14



Bookmark and Share


  Mattias Alveteg (Lavtege)
Väl fångade, brustna illusioner

Väcker en önskan i mig om en fortsättning, i dur
2011-04-05

  ettinterntskämt
\"Allting runt om mig börjar nu genast smutsa till min verklighet och fantasi till grå daskigt sot.\"
Väldigt vackert.
2008-04-21

  Larz Gustafsson VIP
För mig var det så att det var det inuti mig själv som var grundproblemet.
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

teaterapa
teaterapa