Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klick


I dina ögon mötte jag min saknad
det jag inte visste jag valt bort
fattades mig plötsligt

vandrade vardag
vidare
men med tomma steg




Fri vers av siamesen
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-11 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siamesen