Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskkalas!

Ooh frihet, springsugen gräs under fötterna jakt sju bil blå himmel wow.
Kärleksparad ALLA vänner med ooh ja jättelång parad på folkhem så hårt får ont i fötterna, jättestort hinder, omöjligt hinder vi ger upp och låter det ske på hd-tv så vågor flyter metafor sköljer fisk sepialängtan länge hela veckan verb verb fnord.
korsordsdebatt för tusen spänn jättemätt LP hakar spåret rimmar på rim läser en arkikel om visst blir det bättre nu när alla fått som dom vill?
Kanaljakt med fjärkontrollspjutet i fantasivärldar JÄTTE mycket nikotinsug jag skojar inte det är inte roligt haha begär allt som spelas på radio nuförtiden stockholmare som skrattar från sina tunnelbanelungor.
mmmmm! MMMMMM! vad det blev bättre när alla fick som dom ville!




Fri vers av J.Markus.K.Brännström
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-12 08:56



Bookmark and Share


    J.M.B.
Hahaha, yes! :D
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

J.Markus.K.Brännström
J.Markus.K.Brännström