Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslighet


I ett ständigt flöde av livgivande energi vill jag vara

Vara ett med din kraft

ett med dig

med allt och ingenting


Öppna mitt sinne, släppa in och ge tillbaka

Fylla mitt hjärta med ovillkorlig kärlek

villkorslös och vacker


Låta min tro och min tillit växa och fylla varje vrå av min leende själ

Min leende, levande, livgivande själ

Lustfyllt leva leende

Själsligt levande


Älska

våga

hoppas

tro


Ge och våga älska

Älska och le levande


Leva


Lev


Le


Levande




Fri vers av yllot
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 22:30



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
När jag läser dtta undrar jag, vad är det. Sedan kommer svaret -DET ÄR DU, som jag känner dej.
2008-03-14

  Thurizas
ordlek,kärlek,kär-lek. att vara totalt hängiven, när två själar blir ett...mm den kärleken:) jättefint! magiskt!:)
2008-03-13

  Patrik Andersson
Det är väl på den platsen vi alla vill vara.....iaf någon gång i livet
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

yllot
yllot

Mina favoriter
Jag tror