Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktannons





Du kvinna
som vill ha en

sliten
osexuell
obegåvad
ordvrängare

med alldeles för egensinniga vanor
och ett omättligt behov av beröm

skriv en rad.......du kanske har turen att få svar




Övriga genrer av Patrik Andersson
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 23:24



Bookmark and Share


  Novemberblomman
Haha, vilken drömman !
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson