Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du anlete utan namn

Älskade minne
Som jag ej bär
Era bilder, dem håller jag kär

Anlete utan namn
Du underliga gåta
När var det du försvann?
Hur villades du bort
Försvann ur vårt minne

Kommer jag själv bli som du
En okänd part präntat på ett foto mitt itu?

Din generation
Årtionden bort från min
Du får ej blekna bort
Jag tillhör ju släkten din




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-13 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely