Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din marionett

I rytmen av ditt hjärta dansar jag
I skuggan av ditt mörker trevande…
Du lever i min själ vareviga dag.

Plötsliga rörelser
Från min höft till din mun
Oh hur du älskar
Se mig leka slav för din skull

Jag är för evigt din lilla marionett




Fri vers av OnlyDlonely
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-13 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyDlonely
OnlyDlonely