Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl


Farväl min vän

Du som gjort mitt liv till ett fängelse

Du som tog min frihet ifrån mig

Du som sa att jag inget kunde

Du som sa att jag inget var värd

Du tittade in i mina ögon inatt

Du var bestämd och rätt hård

Vi vill inte bli knuffade och behandlade illa längre

Vi vill ha kärlek och frid

Vi vill vara fulla av liv

Fylla dagen med kreativitet

Och glädjas åt dom små sakerna

I drömmen var jag ensam inatt

Människor hånade mig då

Hånat mig själv har jag gjort mycket länge nu

Det gör ont att se sig själv med nya ögon

Oron vill gnaga i mig ändå ibland

Men det har blivit ett mindre tomrum inom mig

Det krävs ett stort Mod att

Våga se in i sig själv

På ett annat sätt










Fri vers av Fånga dagen
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-13 08:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Oj,oj vad jag känner igen mig i din text
ha det gott
2008-03-13

  Dessie 35
sååå bra skrivet blir tårögd...
2008-03-13

  Michaela Dutius
Väl taget farväl.
Mycket väl skaldat
2008-03-13

    tramp
bra ! Go girl !
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen