Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du kysser

 

När du kysser
har jag äntligen kommit fram
Dina läppar
som sätter min kropp i brand
När du rör mig
är jag i ödets hamn
När jag älskar
är du tryggheten i min famn
Så kom och ta mig

Älskling, allt jag vill ha är
du

 
©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 391 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-03-13 12:23



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så underbart vackert du skriver om kyssars förunderlighet och kärleks härliga trygga hamn!!!!
2008-03-14

    Lindizz
kärleksfullt och vackert skrivet.
2008-03-13

  Marielle
mycket fint skrivit :)
2008-03-13

  Betlehemsstjärnan VIP
Mycket vackert och kärleksfullt skrivet/B
2008-03-13

    sunnanvind
åh...vad fint !!!
2008-03-13

  mare VIP
..mycket ljuvlig.....vackert !
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt