Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om mig

Jag känner att du ser mig

när jag ligger nerbäddad
i fosterställning och

hatar mig själv



Jag känner att du smeker mig

försiktigt av kärlek
av sorg för min

avsky till livet



Jag känner dina ord viska

stilla i min själ
när den är tömd på all

framtidstro



Jag vill att du håller om mig







Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 627 gånger
Publicerad 2005-06-08 10:34



Bookmark and Share


    jahapp
Fan va fin....du e inte bara rolig...


Detta...aa...aahhh:


"Jag känner att du ser mig

när jag ligger nerbäddad
i fosterställning och

hatar mig själv"
2005-12-02

  swimsus@gmail.com
Gossen! Otroligt smärtsamt o faktiskt väldigt annorlunda dikt av dig detta..Du skriver verkligen på ett omväxlande sätt och med så många olika stilar, det är det faktiskt inte många som behärskar..Stor FEMMA med guldkant till dig för denna! **
Fin fin om behovet av att bli sedd , älskad , bekräftad och berörd.
2005-06-08

  madinsane
kom här.. kryp in i mina famn så ska jag klappa dig trygg!
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP