Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullt hus av blommor

En balkong full med blommor

Det är nått jag längtar så efter

Penser i olika färger och doftande violer

Rosa pelargoner

Klättrande krasse

myser när jag tänker på min vårbalkong

Där har jag min egen äng av med blommor




Fri vers av Fånga dagen
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-13 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen