Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

Du är

som en stillsam ängel
som lyfter upp mig

när vingarna har glömt

...hur det känns att flyga

Min ros
öppnar sig
mot din dag

och jag känner
du är
det enda jag vill ha

Du är
den som får mina knän på fall
och mitt tvättställ att torka

Den som målar om mitt staket
när färgen börjat flagna

Du bara



är




Fri vers av BrokenHearted
Läst 521 gånger
Publicerad 2005-06-08 13:47



Bookmark and Share


    livräddaren
Super :D
2005-06-08
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted