Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att alltid tro det Värsta



Tar alltid ut det värsta i förskott

Har alltid kommit på det allra värsta som kan häna

Innan jag vet vad som kommer att hända

Det bryter ned mig


när detta händer hamnar i jag i en tillfällig skräckupplevelse i mina tankar
och jag drabbas av en stark ångest och rädsla

Jag kan inte tänka eller handla klart innan jag fått veta

Förbannat vare denna känslighet och brist på beteendeförändring

Hamnar alltid i den fällan och jag skrämmer upp mig själv


Jag vet att det är tankarna som leder till känsloyttringar som ångest som
sedan kan leda till handling

Jag är så förbannat less på mig och mina reaktioner och det tar
massor av energi som jag kunde ha till andra saker

Nu väntar jag på ett telefonsamtal som skrämmer mig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-14 14:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen det där.
Skräck från alla sidor.
2008-03-14

  anits VIP
Ja du tänk hur man är jag är likadan
min mormor brukade säga du målar fan på
väggen innan du vet sanningen
det är vål så vi gör
kram
2008-03-14

  Lyckohäxan Enediel
Ja du...hur många gånger har man inte undrat varför man trodde det skulle vara värre än det var?
Jag brukar försöka tänka att det värsta som kan hända är att jag trillar ner och dör...så skrattar jag åt det...för jag är inte rädd att dö :D
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen