Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vi hitta dit igen

Så då är vi här igen.
Du är tillbaka.
Drar in mig med håven.
Sakta.
Utan att jag riktigt märker det.

Jag är rädd.
Rädd för att jag gråter snart igen.
Rädd för dina ord.
Rädd för att älska dig.
Rädd för att förlora dig.

Men jag kan inte släppa dig.
Och du kan inte släppa mig.

Vi är sammanbundna av våra öden.
Trasiga utan varandra.
För en gång var vi hela tillsammans.
För första gången i våra liv.
Upptäckte vi hur det är att vara hel.
Och hur det är att älska.
Och bli älskad tillbaka.

Jag undrar.
Kan vi hitta dit igen?





Fri vers av Glittra G
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-14 15:15



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Den som söker han finner.
2008-03-14

  devilsangel
Känner igen tankarna, funderingarna...Men man KAN vara utan varandra, om man måste...om hårda ord förekommer, om det inte fungerar, då får man göra ett val, stanna i elände eller gå och hitta nya vägar...En stark text!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G