Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor och tankar som styr

Jag som trodde allt skulle bli så himla enkelt

Att det inte skulle göra så ont som det verkligen gör

Många smärtor har följt mig i mitt liv

Nu håller jag på att få nya verktyg i livet och jag tror
då att jag kan klara allt med en gång

Klara alla känslor som dyker upp som är så svåra att härbärgera
och stå ut med

Önska att allt kunde rinna av mig som kallt vatten att ja hade nånstans
att känna mig trygg

Att slippa ibland känna förtvivlan och gråt inom mig det är då jag glömmer
alla framsteg jag gjort allt fint jag skapat alla ord jag omfamnat allt vackert
och klokt jag har sagt alla färger jag har fångat med min hand

Jag gråter över mig själv och att jag har så svårt att stå ut med mina starka
känslor som totalt övermanar mig ibland

Det är som om nån släcker lampan eller sparkar undan mina ben jag
inte se klart då allt blir till en dimma

Känslorna sitter i min kropp dom sprider sig överallt men framförallt
i mitt bröst och min mage och min kropp blir till en spännbåge som är
redo till att gå till försvar

Jag är i mina känslor våld

Och det är mina tankar som får mig dit

Därt jag inte vill vara

Det gör ont

Så förbannat ont

Inom mig

När jag är i

Tankefällans våld






Fri vers av Fånga dagen
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-14 23:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är inte lätt när man drabbas när känslor och tankar
sätter sig i kroppen känner och tänker på dig
kram
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen