Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina drömmars Konung


I natt
när jag försvann från jorden
mötte mina skuggor i mörkret
drömmarnas landskap i sin helhet
där mötte jag dig

Du var Konung
över allt med en andedräkt
en puls i kroppen
blod i vener
allt levande

Han var Kung
över det som en gång varit
ingen puls
inget liv i ögonen
Kung över Döden

Vägen mellan världarna
Bron över ödesfloden
Blicken som genomborrar allt
Heter Kärlek




Fri vers av Gigi
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-14 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi