Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupa berg Höga dalar


Länge nu

Från höstens första bruna blad

till vinterns sista snö


Har jag stått rak genom det här



Ett äventyr på stormigt hav

djupa berg och höga dalar


Från vårens första dag

dess första krokiga blad

Har jag böjt mig mer

dag för dag


Kommer aldrig mer stå rak

aldrig mer se med ögon som ler


Böjd som ett S

kommer jag aldrig mer

stå rak


S som i Smärta








Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-14 23:47



Bookmark and Share


  papessa
jag känner så väl igen mig själv men det går att trycka på off-knappen
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean