Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1994

trädde smultron på strå
i en upplyst glänta

rädd för att se mig om

rädd för att mörkret
skulle hugga mig i ryggen




Fri vers av miraklet
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-15 09:51



Bookmark and Share


    smuts
Så fint. Tycker om texten jättemycket. Ibland behövs inga långa förklaringar. Och bilden är jättefin.
2008-03-25

  Queen_of_Rain
mycket snygg kontrast mellan ljust och mörkt presenterar du här. underbart
2008-03-15

    Lyria
Oh, älskar bilden. Precis min smak, och de sista raderna i dikten är verkligen häftiga.
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet