Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
humor


på nattklubb

MMM... Henne skulle man knulla tänkte han och köpte en röd ros och kvällens starköl och slog sig ner vid hennes bord.
Hon var inte dummare än så att hon svepte starkölen, lämnade blomman att vissna och gick därifrån.
Fy Fan va kvinnor är otacksamma nuförtiden muttrade han och gick fram till nästa kvinna!




Övriga genrer av liz
Läst 415 gånger
Publicerad 2004-04-14 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liz
liz