Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suckarnas sång



I en tangentboggi dansar fingrarna över bokstäverna.
Vibrationerna väcker visioner och förmedlar
möjligheten att välja, att inte tro på under,
eller att tro att allt är ett mirakel.

Trons kraft som är genuint positivt tänkande,
brer ut sig i en häpnadsväckande
hastighet över jordens ring,
bidragande till kärlekens
blomning.

Blomman talar, men dansar den?
Knogarna vitnar i buggen och ögonen
spelar med i skärmens utstrålning.
Armarna rör sig stilla vaggande hand mot hand
över tangenterna
Spontant, komplicerat och härligt!

Vad säger vi inte? Vad döljer sig under huvorna?
Räcker vi en hjälpande hand till de suckande,
når vi snabbare våra mål.
Suckandes attraktion, är ett annat namn
för ett rop i kärleken.
Vinjetten blir ett substitut för ordsatserna.

Vi ser och bygger i början på Guds kärleksstrand,
men enbart han kan föra oss bortom
perspektivet.




Britt Gustavsson




Fri vers av Britt Gustavsson VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2008-03-15 20:07



Bookmark and Share


  Annika Persson
Livet i det stora är ett hårt arbete. Nog kan väl vi människor därför både få sucka och berömma oss själva! Din text väcker tankar! M v h Annika Persson
2008-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Britt Gustavsson
Britt Gustavsson VIP