Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt till våren som är vacker såsom du


Vår vår

våren spritter

livet leker

kinden min

du sakta smeker

värmen stiga

i min kropp

videt luddar

nu sin knopp

allting grönska

träden lyser

uti dungen

vi två myser

gräset grönt

ditt hjärta skönt

hoppas kan man

dock ej lönt

alla känslor

nu skall läkas

alla kakor

nu skall käkas

våren kom

tills våren gick

jag ditt hjärta

aldrig fick




Fri vers av Noname
Läst 432 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-16 02:26



Bookmark and Share


  Annaa_
underbar
2009-04-24

  Mangetsu
Otroligt söt dikt med fin känsla.
Man småskrattade lite åt den gulliga vårmelodin.
Jag blev varm av den, verkligen en berörande dikt.
2008-05-07

  Lasseman VIP
Wow! vilken skön vår dikt! med sköna rim applåder
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Noname
Noname