Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina andetag i nacken under resten av mitt liv

Jag vet att du vill ha mig.
Jag ser på hela din kropp att du darrar av upphetsning.

Du har alltid gillat min yta.
Och du påstår att du gillar mig.

Men jag har lärt mig att skilja på lust.
Och kärlek.
Har du?

För om jag öppnar mitt inre och låter det välla ut.
Då skulle det bli en jävla sörja att ta itu med.
Skulle du då vilja stanna kvar.
Och städa upp tillsammans med mig.

Och om du ser att jag blöder.
Vill du då veta var blodet kommer ifrån.
Skulle du kunna gräva med din hand djupt inne i min kropp.
För att hitta det som får mig att blöda.
Eller är du rädd för att fläcka ner dina kläder.

Och när jag tittar in i dina ögon.
Så undrar jag om jag vill hjälpa dig att laga dina sår.
Om jag kommer att ge dig plåster.
Eller nål och tråd.
Och kommer jag att vilja ha.
Dina andetag i nacken under resten av mitt liv.


Så jag flyr igen jag vet.
Men å andra sidan det gör du också.
Så vem är du att döma mig.




Fri vers av Glittra G
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-03-17 04:23



Bookmark and Share


    Melona
Du skriver så bra, ALLTID
och jaa, att skilja på kärlek och lust är bra att kunna...
fast varför, måste det i vissa fall vara så svårt att
få dem att synkronisera?!

Applåd!
2008-03-17

  Elaine.S VIP
En mycket tänkvärd text ,känns som en match mellan mellan vad man vill och vad man behöver.

\"Du har alltid gillat min yta\" men \"vill du veta var blodet kommer ifrån\"

När jag läser det här får jag inte uppfanningen att \"du flyr\", du unnar dig något bättre helt enkelt. Någon som ser HELA DIG.
2008-03-17

  korpfjäder
Funderingstext... Att bygga på lust räcker inte. Suck.
2008-03-17

  Michaela Dutius
En stark text får osökt en strof ur Dan Anderssons dikt Spelmannen i tankarna då jag läser....jämra rosorna- och visa sina sår
2008-03-17

  Dr Jimmy Johansson The 777
Jag börjar och skönja vissa konturer hos en vis Gg.
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G