Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
maxim


Hoppa över hoppet!

Ju fler tankar man ägnar åt hoppet
desto mindre hopp finns det för tänkandet.




Dagbok av Uttern
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-04-02 10:05



Bookmark and Share

  Uttern