Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(O)Mänsklig näringskedja

Vissa människor verkar aldrig kunna få nog av mat.
De äter och äter, men blir aldrig mätta.

Andra fortsätter att äta trots att de är mätta.

En annan grupp avbryter ätandet då de uppnått mättnadskänslan.

Åter en annan typ av människor slutar att äta då de inte längre är hungriga.

Den sista (och minsta) sortens människor är de som inget äter, trots att de är hungriga.




Fri vers av Uttern
Läst 431 gånger
Publicerad 2008-05-09 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uttern