Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexuell fantasi

Min tunga tunga
behöver avlastning
hos dig
i dig
på dig

Vi ska viska

sånt ett öra
knappt kan höra

men som ändå kan förföra


Vi ska lägga oss i
varandra

Vi ska lägga oss
i varandra

och vänta på tidlösheten

innan vi agerar
och reagerar

in och ut







Fri vers av Uttern
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-06 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uttern