Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad i nätet

Är ute och surfar
inomhus
i mitt alldeles egna hem
sida efter hemsida.

Har alltid varit en sökare.
Datingsite efter datingsite.

Fryser.
Kall av ensamhet.

Jagar glödande internetnätter.




Fri vers av Uttern
Läst 390 gånger
Publicerad 2008-05-13 12:41



Bookmark and Share


  Laijza
cyberidioter är vi allihopa:-)
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Uttern