Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvadrerade minnen (55)

Varför beter jag mig som jag gör?
Handlar som jag handlar
(i livsmedelsbutiken)?

Vad är det som får mig att fatta
(varför jag inte fattar)
de etiskt mest riktiga besluten?

Vad är det som får mig att ha fördomar
(om att jag saknar fördomar)?

Vem gör jag allt detta för?
Mig själv såklart!

Jag gör det för guds skull inte för guds skull!




Fri vers av Uttern
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-07 12:05



Bookmark and Share


    Uttern
PS. tack för inspirationen www.mycpace.com/hamishkd!

2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Uttern