Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När känslorna svalnat

Avsaknaden

av saknaden


äger rum

i det enda rum jag äger.


Rummet

inom mig själv.


Jag har inte längre plats för dig

i mig.




Fri vers av Uttern
Läst 417 gånger
Publicerad 2008-05-12 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uttern