Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Logik


Jag förstår mig inte på internet

En sak blir jag aldrig klok på:
När man är på en hemsida (vi kan kalla den A)
och trycker på \"back\" kommer man till föregående sida (B)
precis som när man bläddrar tillbaks ett blad i en bok.

Så långt allt väl!

Men när man åter \"backar\" - vad händer då?
Kommer man dit man var innan man tryckte \"back\" (dvs. till A igen)
eller förflyttas man dit man förra gången
innan man var på sidan ifråga (sida D)?






Fri vers av Uttern
Läst 378 gånger
Publicerad 2008-05-13 12:46



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Himla rolig dikt!! Och kommentaren här nedanför!!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Uttern