Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosor för evigt

dessa 24 rosor i knytet säger att jag tänker på dig alla timmar om dygnet
den blodröda färgen symboliserar att de läcker ur stygnet

de spruckna hjärtat syddes ihop av en klåpare o de blev illa
hur kunde jag någonsin tro att de fanns nån annan att gilla

du e fortfarande de bästa som någonsin hänt denna klant
när mina tårar fuktar bladen i buketten i min hand, tro mig de e sant

att om dessa rosor kunde stå för min kärlek till dig
så skulle de leva för evigt, så älska mig

igen..




Fri vers av Jesse
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 13:13



Bookmark and Share


  Roula O
smärtsamt..men fina rader :)
2009-02-25

    tramp
Skärande stark text full av längtan.

Gillade detta med just 24 rososr !
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Jesse
Jesse