Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MINA TEXTER, Arkiv 36 Texter

Jag fylls verkligen av förundran när jag kollar runt här på poter.se... Hur bär ni er åt, ni som knåpar ihop tjugo, trettio, till och med fyrtio texter - på en månad?? På min lilla sida, i mitt lilla arkiv fylls det på så sakteliga, med några rader då och då.

Hur bär Ni er åt?

:) Madde




Övriga genrer av Madde69
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 15:40



Bookmark and Share


    Maria Malm
Skriver så fort minsta lilla inspiration infinner sig. Inspiration kan man hämta lite varstans.
2008-03-17

    Nicklas VIP
Som tidigare sagt, inspiration. Men framförallt dessa ständiga känslor som måste ut ut ut.. :)
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69