Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka



Lyckan
ryms
i
Ögonblicken





Blunda
inte
för
Livet





Fri vers (Fri form) av Madde69
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-03 22:51



Bookmark and Share


  Engel
Den här känns oändligt djup. Jag vet inte varför. Men så fungerar väl bra poesi.
2014-10-01

  Maj-Lis VIP
Bra
2014-08-14

  träsnidaren
Yes!

Där satt den!
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69