Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig från mig


När de kalla, onda orden härskar och duggar tätt
gör man klokast i att ta till varsam reträtt

Varför ge sig in i en strid som ändå ingen vinner?
i det åtminstone jag ingen mening finner

Tänk alla relationer som tagit slut av just de kalla, onda orden
kanske därför det ser ut som det gör mellan oss människor här på jorden?

Hat, Svek, Sorg och brist på ovärderlig sympati
har för många tyvärr blivit en form av livsfilosofi

En hyllning till de varma, goda orden vill jag göra
de ord som vi alla allt som oftast borde få höra

Ord fyllda med Omtanke, som sprider Värme och skapar Stjärneglans
ger jag nu Dig som läser detta varhelst du nu är någonstans




Bunden vers (Rim) av Madde69
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-05 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69