Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksrapport


Från hårtopparna i norr till tåspetsarna i söder
upp över öronen förälskad i dig

Från fingertopparna i öst till de samma i väst
älskar jag dig mest i hela världarna

Genom livets stormar och solskensdagar
finns jag alltid där för dig




Fri vers av Madde69
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-10-01 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69