Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bada i poesi

Jag vill bada i poesi


Känna mening och sammanhang mot min hud
simma naken bland konjunktioner

Ta ett dopp i adjektivens varma vågor
simma ikapp med substantiven

Flyta på rygg i interjektionernas virvlande dans
simma mellan prepositioner

Dyka ner i verbens förtrollade värld
simma strategiskt genom räkneorden

Skölja ansiktet med adverbens svalkande droppar
simma följsamt efter alla pronomen


Jag vill bada i poesi




Fri vers av Madde69
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-05 15:00



Bookmark and Share


  Nina.H
Underbart vackert!
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69