Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finstämd

är tonen
som viskar om livet
som lockar... manar
ta inget för givet




Fri vers av Madde69
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-27 16:52



Bookmark and Share


  Engel
i moll
2015-05-29

    ej medlem längre
Så viktigt och sant skrivet.
2014-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69