Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikens stråkar



Musiken dövar

Den tar allt

Den ger allt

Fiolen och stråken i samklang

Lyssnar inåt lyssnar utåt

Njuter spinner i mitt hjärta

Speglar känslor i min själ

Vemod kommer och vrider om

Döva mina sorgsna sinnen

Sug in mig i konstens vackra spiral

Ge mig röda färger styrkan i händer

Dramatik rakt in i själens inre

Känslor svalla orgel spela

Ge mig musik ge mig känslan

Att känna in

Musiken




Fri vers av Fånga dagen
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-17 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen