Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till mig

 

jag ser det på dig

strax före

innan du säger

du är på väg

men jag känner

ser det i ditt ansikte

hur du släpper efter

redo öppnar jag

och tar emot

 




Fri vers av Noomi
Läst 427 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-17 18:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Denna har jag missat. Sanslöst bra. Gillar sådana här små erotikkickar. Ögonblicket, just innan, ja det måste du ha upplevt.
2008-04-13

  Ronny Berk
en intressant text med de dubbla budskapens signum...jag njuter och väljer att tolka den som...
2008-03-18

  Fredrik P. VIP
sensibel
poetisk
erotik
2008-03-17

  Inkarasilas
Yeah baby, vafan dreglar lite. kom bara, ähum. Sköööööön text.
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Noomi